Skattjakten

Vi har skapat en unikt skattjakt som leder er på olika äventyr med hjälp av en stor skärm. Skärmen är placerad i upplevelsebadet och blir er bas under äventyret.

 

Så här fungerar det


Mitt i äventyrsbadet finns en stor TV-skärm. Där trycker du in koden du fått i receptionen. Följ Badorvars och skärmens instruktioner för att hitta Skatten. Barnen kommer både letar ledtrådar och utför uppdrag under spelets gång. Skattjakten pågår ungefär en timme. Skattjakten innehåller även olika gruppmoment där barnens samarbetsförmåga ställs på prov. Banan är för barn mellan 5 - 9 år. Naturligtvis följer minst en vuxen med för att se så att alla badar säkert.

Är det ett barnkalas så rekomenderar vi att ni lägger några paket till huvudpersonen till personalen som då placerar de i skattkistan.

InbjudningskortPDF

 

Badorvar.

Den 25 september 1513 fick den egocentriske piraten "Badorvar de la kuf" syn på Höga kustens branta och extremt vackra bergsformationer.
Badorvar som seglat söderifrån många år tidigare ropade spontant orden ”Paradiso” vid åsynen den vackra havsvik som kallades ”Örnens vik” av den lokakala befolkningen. Badorvar klev av båten och tog genast ett dopp i den bäck som sedan skulle torka ut p.g.a. landhöjningen. Han slog ner sin bo-påle och döpte stället till Paradiset. Samtidigt grävde han ner sin förmögenhet och skapade en svår och mycket farlig skattkarta. den skattkartan har vi nu funnit.
Nu är det dags för dig att ta upp jakten på "Orvars skatt". Samla dina kamrater, packa ner badkläderna och boka ditt äventyr.

Anmälan till Skattjakten

Innehåller: Inträde till paradiset, skattjakt och piratburgare med strips och dricka. Även glass ingår som efterrätt.

Pris: 185 kr/st + 200 kr/grupp (ej lördagar)

Anmälan: Fyll i formuläret nedan eller ring receptionen på Tel. 0660-885 90. Du får en bekräftelse via telefon en eller mail om din bokning accepterades.

Paradiset  |  Lasarettsgatan 15  |  891 33 Örnsköldsvik  |  Tel 0660-885 90  |  paradiset@ornskoldsvik.se