FAMILJESPA

29

dec

2019

FAMILJESPA SÖNDAG 29 DECEMBER

Njut på vårat spa med dina barn. På söndagar är alla åldrar välkommen på spa.

Prova på Aufguss om ni inte redan älskar Aufguss, kommer ni snart att göra det. Under sittningen häller en Aufgussvärd väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar. Värmen sprider sig sedan i bastun och skapar sköna effekter, allt från lugnande till uppiggande – beroende på vilken typ av sittning ni valt. En aufgussittning varar i ca. 10 minuter, vi rekommenderar 2–3 stycken under ett besök.

Det finns så mycket mer att upptäcka på spa och tänk på att det är lugn & ro som gäller här. Vill ni busa till det så går ni ut i upplevelsebadet, där ni också har tillträdde när ni har betalat in er på spa. Alla betalar entre oavsett ålder.

 

Söndagar då det är en röd dag eller afton direkt efter gäller 18-årsgränsen på spa. ( tex söndag 12/4 2020 )

 


Vi rekommenderar att ni tar två badlakan, en för bastun och en för duschningen. badrock är bekvämt att ha med då ni alltid ska ha nåt mellan er och underlaget där ni sitter eller ligger

Vi önskar er en skön stund hos oss, Välkommen

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök