Placeholder

Ansiktsbehandling

Unna dig det lilla extra, komplettera ditt spabesök med en välgörande behandling.

Klassisk ansiktsbehandling

En härlig ansiktskur med produkter som är anpassade efter just din hudtyp. Du får njuta av ansiktsrengöring, ansikts- dekolletagemassage, peeling, ansiktsmask, skalpmassage som avslutas med dagprodukter och hudanalys.


25 minuter 395 kr

Anti-aging behandling

En upplyftande ansiktskur och är fokus på den åldrande huden.

Du får njuta av ansiktsrengöring, ansikts- dekolletagemassage, peeling, ansiktsmask, skalpmassage som avslutas med dagprodukter och hudanalys.


25 minuter 395 kr

aNSIKTSBEHANDLING MED FOKUS PÅ LYSTER

Alla behöver mer lyster i vardagen. Du får njuta av ansiktsrengöring, ansikts- dekolletagemassage, peeling, ansiktsmask, skalpmassage som avslutas med dagprodukter och hudanalys.


25 minuter 395 kr

bokningsförfrågan av behandlingar

Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse från oss.

Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan inte innebär en automatisk bekräftelse.

Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar med just den behandling man har tänkt sig.

DATUM OCH TID * (obligatorisk)
DATUM OCH TID

Information

Samtliga behandlingar är reserverade för våra besökare i Paradiset SPA. Vill man bara ha en behandling utan att samtidigt besöka Paradiset SPA rekomenderar vi att man uppsöker någon av alla bra behandlare som har lokaler runt om i Örnsköldsvik.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök