Placeholder

Kroppsbehandling

Unna dig det lilla extra, komplettera ditt spabesök med en välgörande behandling. Välj mellan flera olika varianter.y


boka här!länk till annan webbplats

 

Klicka här för att köpa presentkort nu!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

sTRESSLESS

Unna dig själv att koppla av på riktigt med denna värmande behandling. Känn den ljuvliga doften av lavendel som har lugnande effekter. Du får en avkopplande massage med varm olja över hela kroppen. Fotmassage som följs av med fotpeeling och inpackning. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktskur med dekolletage och skalpmassage, vi anpassar produkterna efter din hudtyp.


75 minuter 895 krlänk till annan webbplats

Detoxbehandling

En utrensande behandling som kickar igång kroppens immunförsvar med en body scrub som stimmulerar huden och driver ut vätskeansamlingar. Detta följs upp med en lymffrämjande massage över hela kroppen där Maria Åkerbergs anticelluliteolja används. Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. Behandlingen rekomenderas ej till gravida.


75 minuter 895 krlänk till annan webbplats

Saltvatten

Njut av en härlig kroppspeeling av salt och välgörande oljor som får bort alla döda hudceller på djupet och får igång cirkulationen. Följs av en lätt massage med återfuktande ljuvligt doftande body lotion Beautiful.


50 minuter 595 kr

Aromabehandling

Vår aromabehandling är för dig som har vintertorr hy som saknar lyster. Behandlingen börjar med en härligt saltscrubb med uppfriskande doft som hjäljper till att avlägsna döda hudceller. Därefter lägger vi på en fuktgivande kroppsinpackning och medan vi låter den verka frå du en fuktgivande ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. Det hela avslutas med en lätt helkroppsmassge.


75 minuter 895 krlänk till annan webbplats

Information

Samtliga behandlingar är reserverade för våra besökare i Paradiset SPA. Vill man bara ha en behandling utan att samtidigt besöka Paradiset SPA rekomenderar vi att man uppsöker någon av alla bra behandlare som har lokaler runt om i Örnsköldsvik.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök