Placeholder

Massage

Kör på en klassisk massage eller varför inte unna dig en faciabehandling? Läs mer om vad vi erbjuder här.


BOKA här!länk till annan webbplats


Klicka här för att köpa presentkort nu!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

klassisk massagE

Den klassiska massagen är djupgående och läkande. Massagen används både i friskvårdande syfte och rehabiliterande behandling av specifika skador i muskler och leder. Din massör anpassar behandlingen efter dina behov.


75 minuter 945 kr

50 minuter 845 kr

25 minuter 445 kr

Hot oil massage

En fantastisk skön avslappnande massage med varm rinnande olja som mjukar upp hela kroppen och lämnar en avstressande effekt .


75 minuter 895 kr

50 minuter 795 kr

25 minuter 395 kr

gravid massagE

Du förebygger spänningar i rygg och nacke, svullna fötter och ben och för att slappna av rent allmänt. Din massör anpassar sig till dina behov, hur långt gången du är och till vad du tycker känns bäst.

 

50 minuter 795 kr

koppning

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven.


75 minuter 895 kr

50 minuter 795 kr

Stimulering/ aktiverings massage

Stimulering/aktivering av binjurar/ lymfkörtlar/ sköldkörteln samt bukspottskörteln vilka alla är viktiga för kroppens immunförsvar och vitala funktioner

 

55 min 1000kr

Konsultation facia/djupvågsmassage

Inledande konsultation och fasciabehandling. Syftet med faciabehandling är att arbeta med kroppens bindväv för att öka rörligheten på de rätta ställena i kroppen i förhållande till den bedömning som görs.


60 minuter 1000 kr

Faciabehandling

Syftet med faciabehandling är att arbeta med kroppens bindväv för att öka rörligheten på de rätta ställena i kroppen i förhållande till den bedömning som görs.


55 minuter 850 kr

30 minuter 450 kr

Djupvågsmassage

Djupvågsbehandling är en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar.


55 minuter 850 kr

30 minuter 450 kr

frozen shoulder

Frigörande massage vid probelm med frozen shoulder


1000 kr

Information

Samtliga behandlingar är reserverade för våra besökare i Paradiset SPA. Vill man bara ha en behandling utan att samtidigt besöka Paradiset SPA rekomenderar vi att man uppsöker någon av alla bra behandlare som har lokaler runt om i Örnsköldsvik.


Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök