vinterbildkelo

AFTER WORK

After work måndag – torsdag i en skön, stressfri zon. Med rätter från wellnessmenyn. 545 kr/person

Träffa dina arbetskamrater i en stressfri zon. I paketet ingår det inträde till SPA (inklusive badrock) och en av de goda rätterna i vår Wellnessmeny.

Vi rekommendera att ni tar med två egna badlakan, ett för bastun & ett för duschningen.


Vid frågor kontakta receptionen via mail eller 0660 - 885 90.


NY Wellnessmeny


  • Hallouimisallad
  • Kycklingwraps.
  • Falafel sallad


Paradiset säljer presentkort på på alla våra produkter i vår reception samt online. Klicka här för att köpa presentkort direkt!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Information

Paradiset SPA vill vara en oas i tillvarons all jäkt och stress. Därför tycker vi att det är viktigt att alla som vistas hos oss tänker på att det är ett lugnt och avslappnat beteende med en låg ljudnivå som gäller.

 

Man får inte ha med sig kamera, filmkamera eller mobiltelefon då vi värnar om våra gästers personliga integritet. Vi vill dessutom erbjuda en fredad zon mot alla telefonsamtal och signaler, skönt va!

 

TIPS

- BADROCK. Av hygieniska skäl är det viktigt att du täcker underlaget med något innan du sätter dig i våra möbler.


- HÄNGLÅS. Du behöver ett hänglås för att låsa in dina saker. Vi har lås till försäljning i receptionen. Väljer du att byta om på Dam/bad så låser du med taggen du får vid ingång


- ÅLDERSGRÄNS. Man måste vara 18 år på Paradiset SPA. Eftersom vi vill erbjuda en ren vuxenmiljö.


- HYGIEN. Av hygieniska skäl vill vi att du använder någonting mellan dig och underlaget när du slår dig ner på möblerna eller i någon av våra bastur. Ett badlakan eller baddrock fungerar utmärkt.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök