Placeholder

UPPLEVELSEBASTU

Umgås med dina kollegor i en skön, stressfri zon.

Bokningsförfrågan 695 kr/person

Att träffas utan prestationskrav är väldigt nyttigt för alla. I detta paket ingår det följande: Inträde SPA (inkl lånebadr ) 3 st Aufguss som utförs av er egen SPA-värd. En fantastisk buffé dukas upp under kvällen. Vi njuter av hela vår SPA anläggning under kvällens gång. Tidpunkten för SPA-kvällen görs i samråd med er.


Pris från 695 /pers (gäller månd - torsd.)
Dock minst 20 personer.
(Det går bra att vara färre men man betalar för 20 pers.)

  • Vid frågor kontakta receptionen via mail eller 0660 - 885 90.Information

Paradiset SPA vill vara en oas i tillvarons all jäkt och stress. Därför tycker vi att det är viktigt att alla som vistas hos oss tänker på att det är ett lugnt och avslappnat beteende med en låg ljudnivå som gäller.

 

Man får inte ha med sig kamera, filmkamera eller mobiltelefon då vi värnar om våra gästers personliga integritet. Vi vill dessutom erbjuda en fredad zon mot alla telefonsamtal och signaler, skönt va!

 

TIPS

- BADROCK. Av hygieniska skäl är det viktigt att du täcker underlaget med något innan du sätter dig i våra möbler.


- HÄNGLÅS. Du behöver ett hänglås för att låsa in dina saker. Vi har lås till försäljning i receptionen. Väljer du att byta om på Dam/bad så låser du med taggen du får vid ingång


- ÅLDERSGRÄNS. Man måste vara 18 år på Paradiset SPA. Eftersom vi vill erbjuda en ren vuxenmiljö.


- HYGIEN. Av hygieniska skäl vill vi att du använder någonting mellan dig och underlaget när du slår dig ner på möblerna eller i någon av våra bastur. Ett badlakan eller baddrock fungerar utmärkt.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök