PERFECT DAY

Ett spa-paket med produkter gjorda av ekologiska ingredienser från växtriket, för den perfekta dagen. 850 kr/person

I paketet ingår inträde till  Paradiset SPA,  7 olika produkter som är gjorda av ekologiska ingredienser från växtriket av Maria Åkerberg för hud & hårvård, badrock och mat. Vi rekommendera att ni tar med två egna badlakan, ett för bastun & ett för duschningen. När hungern gör sig påmind njuter du av någon rätt ur SPA-menyn. Du kan välja bland följande rätter:


  • Scampi med granatäppelsallad, koriander & limevinagrätt
  • Oxfiléspett med ångade grönsaker & getostkräm
  • Falafel, avocadosallad & auberginekräm.

 

Spa Ritual Set från Maria Åkerberg innehåller följande produkter:
Olive Cleansing 30 ml
Papaya Peeling 30 ml
Salt Scrub Energy 30 ml
Hair & Body Shampoo Energy 30 ml
Hair Conditioner Energy 30 ml
Body Lotion Beautiful 30 ml
Face Mask Gentle 15 ml

 

Paradiset säljer presentkort på på alla våra produkter i vår reception samt online. Klicka här för att köpa presentkort direkt!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Information

Paradiset SPA vill vara en oas i tillvarons all jäkt och stress. Därför tycker vi att det är viktigt att alla som vistas hos oss tänker på att det är ett lugnt och avslappnat beteende med en låg ljudnivå som gäller.

 

Man får inte ha med sig kamera, filmkamera eller mobiltelefon då vi värnar om våra gästers personliga integritet. Vi vill dessutom erbjuda en fredad zon mot alla telefonsamtal och signaler, skönt va!

TIPS

- BADROCK. Av hygieniska skäl är det viktigt att du täcker underlaget med något innan du sätter dig i våra möbler.


- HÄNGLÅS. Du behöver ett hänglås för att låsa in dina saker Vi har lås till försäljning i receptionen. Väljer du att byta om på Dam/bad så låser du med taggen du får vid ingång


- ÅLDERSGRÄNS. Man måste vara 18 år på Paradiset SPA. Eftersom vi vill erbjuda en ren vuxenmiljö.


- HYGIEN. Av hygieniska skäl vill vi att du använder någonting mellan dig och underlaget när du slår dig ner på möblerna eller i någon av våra bastur. Ett badlakan eller baddrock fungerar utmärkt.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök