Placeholder

BAD

Varför ska jag duscha innan bad?

Hårspray, smink och textilrester försämrar vattenkvaliten. Ta därför som vana att alltid duscha före badet, så får vi ett renare vatten samtidigt som vi minskar kloranvändningen och därmed miljöbelastningen.

Paradiset informerar med anledning av Covid-19

Paradiset stänger för allmänheten från och med

Tisdagen den 17 november till och med den 13 december.


Som ett resultat av en ökande smittspridning i vår region har folkhälsomyndigheten kommit med skärpta allmänna råd för Västernorrland. Bland annat innebär det att alla ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer som till exempel badhus.

 

Det innebär att vi stänger Paradiset för allmänheten från och med den 17 november 2020 till och med den 13 december. Detta kan komma att förlängas.

Följande verksamheter är undantagna och fortsätter sin verksamhet med vissa förändringar:

- Simskolor

- Grundskolornas simundervisning

- Föreningsverksamhet för ungdomar födda 2005 eller senare.

 

Paradisets säsongs och årskortsinnehavare kontaktar receptionen för förlängning av kort vid nästa besök då vi har öppnat igen.

 

Presentkort/ Klippkort som gått ut from 1 Mars 2020 förlängs tom 30/4 2021.

 

För frågor och mer information kontakta:

paradiset@ornskoldsvik.se

070-235 92 40

070-190 38 36

 

Läs mer:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-gavleborgs--och-vasternorrlands-lan/öppnas i nytt fönster

Finns det handdukar och badkläder att låna?

Nej vi lånar inte ut varken handdukar eller badkläder. Om man inte har, elller har glömt att ta med sig handduk eller badkläder så finns det flera olika modeller till försjäljning här hos oss, i receptionen.

Kan man låna armpuffar i badet?

Nej vi lånar inte ut armpuffar. För barnens egna säkerhet vill vi, på Paradiset, att alla barn som inte är simkunniga ska ha armpuffar på sig. Om man har glömt armpuffar hemma eller inte har några alls finns de att köpa i kassan, i entrén.

SPA

När får barn komma gå på spa?

På söndagar som inte följs av en afton eller röd dag har barn möjlighet att få nyttja vårt Spa i vuxens sällskap.

Måste man ha badrock?

Vi rekomenderar att man har badrock på spa. Badrocken skyddar dig och våra möbler. Det är omöjligt att upprätthålla en bra hygienisk standard om inte kunderna täcker underlaget innan de sätter/lägger sig. Vi rekomenderar därför att alla kunder använder sig av en badrock eller extra handdukar för detta ändamål. Vi vill tacka dig på förhand för din förståelse.


För att få nyttja restaurangen måste man ha badrock på sig.


Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

Vad ska man ha med sig när man går på spa?

- Vi rekomenderar att man har med sig två handdukar, en handduk att sitta på under aufguss-sittningarna och en för att torka sig med efter att man duschat.

- Det går bra att ta med sig plånboken på spa om man vill äta i restaurangen eller om man önskar köpa något i baren. I våra värdeskåp förvarar du säkert dina tillhörigheter.

- En vattenflaska kan också vara bra att ha med sig.

- Om man vill nyttja restaurangen måste man ha en badrock med sig. Det kan även vara skönt att ha en badrock när man rör sig runtom i spa.

 

Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

Varför får man inte ha med sig telefonen på spa?

Kom ihåg att vi har telefonförbud i hela spa-anläggningen.
Vi har det dels på grund av att vi försöker att skapa en miljö fri från stress där man kan få slippa undan vardagen för ett ögonblick men även på grund av möjligheten att ta bilder med sin smartphone.


Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

ÖVRIGT

Paradiset informerar med anledning av Covid-19

PARADISET HAR UTIFRÅN REGERINGENS OCH FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS NATIONELLA RESTRIKTIONER BESLUTAT ATT FORTSÄTT HÅLLA STÄNGT FÖR ALLMÄNHETEN TILL OCH MED DEN 7 MARS 2021 .


PARADISET GÖR DETTA FÖR ATT BIDRA TILL ATT BEGRÄNSA SMITTSPRIDNINGEN I SAMHÄLLET I DESSA TUFFA TIDER OCH MED FÖRHOPPNINGEN ATT SNART KUNNA VÄLKOMNA ALLA GÄSTER IGEN TILL EN UPPDATERAD ANLÄGGNING FÖR GLÄDJEFULLA OCH ENERGIGIVANDE UPPLEVELSER. V I TROR PÅ ATT V I KAN TA ETT GEMENSAMT ANSVAR FÖR EN LJUSARE VÅR DÄR VI SLIPPER EN TREDJE VÅG.


FÖLJANDE VERKSAMHETER ÄR UNDANTAGNA OCH FORTSÄTTER
SIN VERKSAMHET MED VISSA FÖRÄNDRINGAR:


- GRUNDSKOLORNAS SIMUNDERVISNING


- BARN OCH UNGA FÖDDA 2002 OCH SENARE SOM DELTAR
I ORGANISERAD IDROTTS- OCH FRITIDSAKTIVITET


SÄSONGS- OCH ÅRSKORTSINNEHAVARE FÅR GILTIGHETSTIDEN FÖRLÄNGD AUTOMATISKT MED MOTSVARANDE TID OCH BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT.


PRESENTKORT/ KLIPPKORT SOM GÅTT UT FROM 1 MARS 2020 FÖRLÄNGS TOM 30/11 2021.


För frågor och mer information kontakta:

paradiset@ornskoldsvik.se

070-235 92 40

070-190 38 36Läs mer:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-gavleborgs--och-vasternorrlands-lan/öppnas i nytt fönster

Får man ta med eget fika?

Ja, man får ta med eget fika och sätta sig på läktaren vid simbassängen.

 

Man får inte ta med sig fikat in i upplevesebadet eller till spa.

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök