Placeholder

BAD

Varför ska jag duscha innan bad?

Hårspray, smink och textilrester försämrar vattenkvaliten. Ta därför som vana att alltid duscha före badet, så får vi ett renare vatten samtidigt som vi minskar kloranvändningen och därmed miljöbelastningen.

Paradiset informerar med anledning av Covid-19

Nu är det många som besöker oss och när vi inte tar in mer än 300 gäster

(850st normalt) så det blir det fullt väldigt tidigt. Vi har ett kösystem att när det är fullt får man fylla i sitt namn och nummer så sms:ar vi så fort det blir ledigt. Vi försöker löpande att ändra hemsidan "på gång"

Finns det handdukar och badkläder att låna?

Nej vi lånar inte ut varken handdukar eller badkläder. Om man inte har, elller har glömt att ta med sig handduk eller badkläder så finns det flera olika modeller till försjäljning här hos oss, i receptionen.

Kan man låna armpuffar i badet?

Nej vi lånar inte ut armpuffar. För barnens egna säkerhet vill vi, på Paradiset, att alla barn som inte är simkunniga ska ha armpuffar på sig. Om man har glömt armpuffar hemma eller inte har några alls finns de att köpa i kassan, i entrén.

SPA

När får barn komma gå på spa?

På söndagar som inte följs av en afton eller röd dag har barn möjlighet att få nyttja vårt Spa i vuxens sällskap.

Måste man ha badrock?

Vi rekomenderar att man har badrock på spa. Badrocken skyddar dig och våra möbler. Det är omöjligt att upprätthålla en bra hygienisk standard om inte kunderna täcker underlaget innan de sätter/lägger sig. Vi rekomenderar därför att alla kunder använder sig av en badrock eller extra handdukar för detta ändamål. Vi vill tacka dig på förhand för din förståelse.


För att få nyttja restaurangen måste man ha badrock på sig.


Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

Vad ska man ha med sig när man går på spa?

- Vi rekomenderar att man har med sig två handdukar, en handduk att sitta på under aufguss-sittningarna och en för att torka sig med efter att man duschat.

- Det går bra att ta med sig plånboken på spa om man vill äta i restaurangen eller om man önskar köpa något i baren. I våra värdeskåp förvarar du säkert dina tillhörigheter.

- En vattenflaska kan också vara bra att ha med sig.

- Om man vill nyttja restaurangen måste man ha en badrock med sig. Det kan även vara skönt att ha en badrock när man rör sig runtom i spa.

 

Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

Varför får man inte ha med sig telefonen på spa?

Kom ihåg att vi har telefonförbud i hela spa-anläggningen.
Vi har det dels på grund av att vi försöker att skapa en miljö fri från stress där man kan få slippa undan vardagen för ett ögonblick men även på grund av möjligheten att ta bilder med sin smartphone.


Ha alltid något mellan dig och underlaget för allas trevnad!

ÖVRIGT

Paradiset informerar med anledning av Covid-19

Nu är det många som besöker oss och när vi inte tar in mer än 300 gäster

(850st normalt) så det blir det fullt väldigt tidigt. Vi har ett kösystem att när det är fullt får man fylla i sitt namn och nummer så sms:ar vi så fort det blir ledigt. Vi försöker löpande att ändra hemsidan "på gång"Utifrån rekommendationen har vi valt att begränsa antalet gäster för att det inte ska vara för många samtidigt i omklädningsrum och duschar. besökare kommer därför att släppas in succesivt men alla har även ett eget ansvar att hålla avstånd i hela anläggningen så att trängsel undviks.


Som extra åtgärd för att motverka droppsmitta har vi beslutat att:

 • Toaletterna städas en extra gång per dag

 • Samtliga handtag på toaletter desinficeras

 • Ytor och handtag som många tar i desinficeras


Vi vill uppmana alla att följa Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer för att skydda dig själv och andra. Dessutom vill vi trycka lite extra på att duscha ordentligt innan bad.

 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

 • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.

 • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.

 • Byt om möjligt om hemma före och efter aktiviteter.

 • Nyttjar du våra omklädningsrum, bastur och duschar?
  Tänk på att hålla avståndet på 1,5 meter även där

 • Håll avstånd till varandra. Undvik trängsel.

 • Dela inte vattenflaskor med varandra.

 • Tvätta händerna ofta.

 • Hosta och nys i armvecket.

 • Undvik att röra ögon, näsa och mun.


Idrott och träning är viktigt för hälsan tycker både vi och Folkhälsomyndigheten, därför uppmuntras alla att fortsätta med dessa aktiviteter, men på ett sätt som inte riskerar smittspridning. Paradiset följer och uppdaterar därför regelbundet sina rutiner utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Får man ta med eget fika?

Ja, man får ta med eget fika och sätta sig på läktaren vid simbassängen.

 

Man får inte ta med sig fikat in i upplevesebadet eller till spa.

På gång

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök