Placeholder

VI SÖKER NU FLER MEDARBETARE

Just nu söker vi extra badvärdar. I arbetet ingår bevakning, lokalvård och service till gästerna och ibland kanske håller i en aufguss-sittning i vår kelobastu. Arbetstiderna ligger alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar och helger.


I Paradiset är vi totalt 20 tillsvidareanställda som har som målsättning att vara i framkant när det gäller utvecklingen inom bad- och spaverksamheten med högt kvalitetstänkande och med våra gäster i centrum.


Vi söker dig som sätter säkerhet först men samtidigt står för ett gott värdskap, är engagerad och genomför ditt uppdrag med ett leende, hälsar och är positiv. Du är flexibel och interagerar med våra gäster för att skapa minnesvärda upplevelser.

 

Om Paradiset

Paradiset erbjuder under ett tak ett komplett utbud av aktiviteter och upplevelser inom sport, bad och wellness för nytta, nöje och njutning. Paradiset erbjuder en spetsprodukt som tilltalar alla sinnen. Produkten går under namnet SPA. Här kan du koppla av, njuta och samtidigt få behandlingar och god mat & dryck.

 

Paradiset drivs som en självständig resultatenhet i Samhällsbyggnadsförvaltningen i Örnsköldsviks kommun. Gymmet 1 Life, restaurangerna Bistro SPA och Splash och behandlingar hos Carolines Spa & Hälsocenter är privata företag som är hyresgäster hos Paradiset. Umeå universitet hyr lokaler för sin Spautbildning.

Sök