VIRVLANDE FORSAR
& STILLA LAGUNER

Kasta dig ut för pisten, koppla av i massagestationen, tävla mot vännerna i snabba rutschbanan eller ta en låååååång tur ner för en av Sveriges längre vattenrutschbana (180 meter!) I vårt bad finns äventyr för stora som små.ATTRAKTIONER

Gör dig redo för ett äventyr med hela familjen.

Passar alla

Vildforsen

En av våra mest populära attraktioner! Vildforsen slingrar sig längs vårt berglandskap och ger ett härligt rus. Bonus: Hastigheten kan varieras av personalen, så att både stora och små (under föräldrarnas uppsikt) kan åka.

Passar tuffa

Snabba rutschbanan

Tävla mot mamma, pappa, dina vänner eller dig själv. Reglerna är enkla, snabbast ner vinner. I Snabba rutschbanan susar du ner för de 100 meterna i en hiskelig fart. Vågar du åka?

Passar barn

Lilla banan

En perfekt vattenrutschkana för den lilla äventyraren som vill testa sina vingar ute bland attraktionerna.

Passar alla

Vattenpisten

Ta sats och kasta dig ut. Vattenpisten är precis lika läbbig som den låter! Här har mamma och pappa mycket svårt att hålla samma tempo som barnen. Gör det till en tävling: Flest snurr och störst plask vinner.

MAT & DRYCK

Bad och mat i Örnsköldsvik
Barn som äter glass

Åk inte på kurrande mage, vi serverar god mat i anslutning till badet. Ta en paus i åkandet och smaka på läckerheterna som restaurang Splasch erbjuder. På menyn finns allt från hamburgare och kebab till pannkaka och grillkorv. Sugen på något sött? Självklart serveras även läsk, glass och smarrigt.

INFÖR BESÖKET

Kolla gärna in våra tips och regler, för din, och andras trivsel.

För att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt och säkert som möjligt så vill vi berätta om vilka regler vi har här på Paradiset:

 

- För att bada själv bör man vara minst 12 år gammal och simmkunnig.

- Barn som inte kan simma får aldrig vistas i badet utan en vuxen i direkt anslutning.

- Armkuddar får inte ses som en ersättning till en vuxens tillsyn.

- Ej simkunniga under 18 år får inte vistas i bassängerna utan medföljande badande vuxen.

-TAGG/HÄNGLÅS. Du får låna en tagg för att låsa ditt skåp, uppe på herr/dam. På spa & wellnes är det fortfarande hänglås som gäller. Vi har lås till försäljning i receptionen.


-BADKLÄDER. Bada i badkläder, underkläderna får stanna i skåpet. Om du behöver dölja kroppen går det bra att simma i tyg av syntet.


-BADBLÖJOR. Blöjbarnen använder badblöjor, det finns att köpa i receptionen för den som glömt att ta med sig.


-ARMKUDDAR. Armkuddar finns att köpa i receptionen för dem som inte kan simma. De kostar från 40 kr.

-DUSCHA INNAN BAD. Duscha utan badkläder innan bad, så får vi ett renare vatten och minskar kloranvändningen och därmed miljöbelastningen. Win win.


-BARNEN UNDER UPPSIKT. Du ansvarar för dina barn. Lämna dem aldrig utan uppsikt. Man ska kunna simma 200 m för att bada själv.


-REGLER. Läs gärna våra regler, så att din och andras badstund blir den bästa möjliga.

Sök