Placeholder

JOBBA I PARADISET

bRINNER DU FÖR ATT SKAPA GLÄDJEFYLDA OCH ENERGIGIVANDE UPPLEVELSER? Då ÄR DU HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ATT SÖKA JOBB, här HOS OSS. jUST NU SÖKER VI bADVÄRDAR OCH SPAVÄRDar SOM KAN ARBETA TIMMAR TILLSAMMANS MED OSS.

BADVÄRD

En god Badvärd sätter gästen i första rummet. Du kommer att ansvara för säkerhet och bevakning samt att sköta om fastigheten. Du kommer även att få lära dig hur man håller en aufguss-sittning, i vår spa-avdelning. Arbetstiderna ligger spridda över alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar samt helger.


På Paradiset är vi totalt 20 tillsvidareanställda där alla har målsättningen att vara i framkant när det gäller utveckling inom bad- och spaverksamheten med högt kvalitetstänkande och med våra gäster i fokus.


Vi söker dig som sätter säkerheten först, men som samtidigt står för ett gott värdskap, är engagerad och genomför ditt uppdrag med ett leende. Du hälsar på kunden och är positiv i din utstrålning, du är flexibel, och interagerar gärna med våra gäster för att skapa minnesvärda upplevelser för alla.


SPAVÄRD

I arbetet ingår att stå som värd för aufguss-sittning i vår kelobastu, säkerställa en vacker och trivsam miljö och säkerställa att våra gäster får ett så bra besök som möjligt.


I Paradiset är vi totalt 20 tillsvidareanställda som har som målsättning att vara i framkant när det gäller utvecklingen inom bad- och spaverksamheten med högt kvalitetstänkande och med våra gäster i centrum.


Vi söker dig som sätter säkerhet först men samtidigt står för ett gott värdskap, är engagerad och genomför ditt uppdrag med ett leende, hälsar och är positiv. Du är flexibel och interagerar med våra gäster för att skapa minnesvärda upplevelser


På gång

Kartvy som visar vara badhuset ligger. 

Sök